(درمان فعال سازی رفتاری)Behavioral-activation-treatment

(درمان فعال سازی رفتاری)Behavioral-activation-treatment

(درمان فعال سازی رفتاری)Behavioral Activation Treatment
(درمان فعال سازی رفتاری)Behavioral-activation-treatment

(درمان فعال سازی رفتاری)Behavioral-activation-treatment

(درمان فعال سازی رفتاری)Behavioral Activation Treatment

دانلود بسته آموزشی کنترل خشم - پروتکل مهارت کنترل خشم


بسته آموزشی کنترل خشم - پروتکل مهارت کنترل خشم

پروتکل کنترل خشم پروتکل درمانی کنترل خشم پروتکل گروه درمانی کنترل خشم پکیج کنترل خشم جلسات کنترل خشم

دانلود بسته آموزشی کنترل خشم - پروتکل مهارت کنترل خشم

پروتکل کنترل خشم
پروتکل درمانی کنترل خشم
پروتکل مهارت کنترل خشم
بسته آموزشی کنترل خشم
پروتکل مدیریت خشم
پروتکل گروه درمانی کنترل خشم
پکیج کنترل خشم
پکیج مدیریت خشم
جلسات کنترل خشم
کنترل خشم pdf
کتاب کنترل خشم
مقاله کنترل خشم pdf
مدیریت خشم
مدیریت خشم pdf
مدیریت خشم چیست
مدیریت خشم کتاب
مدیریت خشم و عصبانیت
پکیج آموزشی کنترل خشم
دسته بندی روانشناسی و علوم تربیتی
فرمت فایل docx
حجم فایل 553 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 17

تعداد جلسات:   12

تعداد صفحات:  17

نوع فایل: PDF و WORD قابل ویرایش

 

بخشی از متن فایل:

جلسه دوم

     در جلسه حاضر، به اعضای گروه آموخته می شود که چگونه دوره خشم خود را تحلیل نمایند و پیشامدها و نشانه های شروع خشم را شناسایی کنند. در آغاز جلسه تکلیف مربوط به جلسه گذشته بررسی می شود و در ادامه جلسه نیز درمورد پیشاینده و نشانه های خشم صحبت می شود. پس از ارزیابی، از اعضا می خواهیم وقایع خاص برانگیزاننده خشم خود را فهرست کنند. به آنها کمک می کنیم تا بین وقایع و تعبیرشان از وقایع تمایز قائل شوند. وقایع به واقعیت ها اشاره دارند. تعبیر وقایع به افکار، قضاوت های ارزشی یا درک وقایع اشاره دارد. در پایان، طبقه بندی نشانه های خشم را بیان می کنیم و پس از توصیف هر یک از طبقات، از اعضای گروه می خواهیم تا مثال هایی بزنند. تأکید بر این نکته مهم است که نشانه ها در مورد هر فردی متفاوت است و در نتیجه هر یک از اغضا باید نشانه های تشدید خشم خود را شناسایی کنند.

وقایع برانگیزاننده خشم: آنچه خشم شما را برمی انگیزد واقعه ای است که رخ می دهد. برای مثال، ممکن است هنگام دیر کردن اتوبوس یا زمانی که در صف بقالی منتطر ایستاده اید، خشمگین شوید.

نشانه های خشم: نشانه هایی است که در پاسخ به واقعه ی برانگیزاننده خشم اتفاق می افتند. این نشانه ها، به عنوان علائم خطری برای آغاز خشم هستند و به چهار دسته تقسیم می شوند: نشانه های جسمانی، رفتاری، هیجانی و شناختی.نشانه های جسمانی- نشانه های جسمانی شامل تغییراتی هستند که به هنگام خشم در بدن ما رخ می دهند. برای مثال، تندتر شدن ضربان قلب، تعرق، سرخ شدن صورت؛ نشانه های رفتاری- این نشانه ها شامل رفتارهایی می شوند که هنگام خشمگین شدن نشان می دهیم و توسط افرا دور و بر ما قابل مشاهده است. به عنوان مثال، مشت خود را فشا می دهیم، قدم میزنیم؛ نشانه های هیجانی- نشانه های هیجانی شامل احساساتی هستند که همراه با خشم رخ میدهند. برایی مثال، احساس طرد، ترس و جدایی، گناه و...این نوع از احساسات ، احساسات اولیه یا بنیادینی هستند که در پس خشم ما قرار دارند و در گروه حاضر خشم را به عنوان هیجان ثانویه برای این احساسات اولیه در نظر خواهیم گرفت؛ نشانه های شناختی- نشانه ای شناختی به افکاری اشاره دارند که در پاسخ به وقایع برانگیزاننده خشم نمایان می شوند. هنگامی که افراد خشمگین می شوند ممکن است وقایع را به شیوه خاصی تفسیر کنند. برای مثال، ممکن است نظر دیگران را انتقاد و رفتار دیگران را اهانت آمیز تلقی کنند. این تفسیر اشتباه «خودکلامی» است و باورهای ما در مورد جهان، مردم، مکان و چیزها را منعکس می کند.

ارزیابی: از اعضای گروه می خواهیم که وقایع برانگیزاننده خشم خود، نشانه های مرتبط با خشم و راهبردهای مقابله با این وقایع را شناسایی کنند.

تکلیف منزل: از اعضای گروه می خواهیم که بالاترین سطح خشم خود را در طول هفته آتی ارزیابی کند، برانگیزاننده و نشانگان خشم را فهرست کند و نمره خود در مقیاس خشم را بنویسد و در جلسه بعد ارائه دهد.

دانلود بسته آموزشی کنترل خشم - پروتکل مهارت کنترل خشم

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد